HTML

Gondolom58

Gondolkodó, töprengő ember vagyok, aki mindig megoldásokat keres! Megosztom elképzeléseimet ekképp az éterrel, mert igazán soha nem jutott el oda, ahova szántam őket. Most legalább hihetem azt, hogy valakik tudnak róla ...

Friss topikok

  • Endru: 2014 nyara! Nem mondom messiásnak magam, de azért valamit tudhattam 2006 során a jövőről!!! :) Ug... (2014.07.15. 10:52) Gazdaság
  • Endru: 2014 nyara! Ez évben gyakorlatilag a pályázati lehetőségek nullázódtak, 4, azaz négy darab kiírás ... (2014.07.15. 10:41) Pályázatos
  • pizs (törölt): Nekem is rég óta van a könyv, az "Istenek patikája", -mivel lány korom óta volt valami panaszom, é... (2010.10.11. 08:42) Egészség
  • Endru: @-Ani-: Köszönöm, minden szavad olyan számomra, mintha hájjal kenegetnének ... :) Amúgy nyomom bef... (2010.09.03. 09:58) A politika asztala
  • -Ani-: Üdv a blogolók táborában! :) Mit mondjak, nagyszerű olvasmányos már ez az első is! Olvasni foglak,... (2010.09.02. 21:26) Belevágok

Linkblog

Egészség

2010.09.02. 10:54 Endru

Muszáj erről is írnom, mert folyamatos döbbenetben élek e miatt!

A történet a következő:

A kicsi fiam már féléves korábban lázgörcsöt produkált, majd folyamatosan frászban éltünk betegségei miatt, pszeudokrupp, stb. Három éves korára többet volt priznicben a kicsi teste, mint nekem egész életemben, de muszáj volt azonnal hűteni, ha hőemelkedése volt, nehogy ismét begörcsöljön.

Ennyi az ijesztő rész, amit így leírva apróságnak látni, főleg immár 18 év távlatából, de akkor száguldozott az adneralin gyakorta.

Egy rádió műsorban hallottam a Széna téri óvodásokkal végzett csalánteás kísérletről, ahol a kontroll csoport 30% körül volt jelen, a kezeltek pedig gyakorlatilag mind ott voltak a teáztatás idején. Nosza gyorsan vettem és is egy Táltos teát, amit elkezdtünk iszogatni, és abban az évben, egész télen, mindhárom gyerekem végig ovizott, nem voltak betegek! Hurrá, de jött a tavaszt, már nem teáztunk, jött a nyár, az ősz, és újból kezdődtek a bajok! Ekkor találtam meg Maria Treiben: "Egészség isten patikájából" című könyvét, ahol egy teakeveréket javasol a mindennapi asztalra. Összeállítottam egy harminc gyógynövényből álló keveréket, és próbáltam használni, de ihatatlan volt! A gyerekek nem voltak hajlandók meginni, és én is csak erőlködtem, hogy le bírjam gyűrni! Ekkor elkezdtem kísérletezni a mennyiségekkel és sikerült egy kellemes ízű, de hatásos keveréket összeraknom. Tulajdonképp homeopátriás eljárást alkalmazok, ugyanis közel három liternyi vízhez 1 leveseskanál fekete teát, egy leveselkanál gyümölcsteát és egy leveseskanál keveréket adok, így a kellemes ízek elnyomják azt a pici rossz ízt, és így már iható.

Az eredmény annyi, hogy a kis családom 18 év óta nem volt beteg!!!!!!!

Korábban a páromnak minden télen igen komoly mandula problémái voltak, de az orvos szerint már nem lehetett műteni, ugyanis egészségesen eltünt a mandula, csak a beteg állapotban volt a helye bedagadva. Ezt a dolgot is sikerült leküzdeni a teázással.

A módszer most az, hogy szeptembertől májusig naponta teázunk a gyógyteával, a nyári hónapokban meg sok gyümölcsöt eszünk. Ez a pozitív része a történetnek. Még annyi hozzá, hogy a szüleim is teáznak, bár más technikával, ők inkább gyógyítják magukat vele, édesanyám nagy füvesasszony lett mostanra.

A döbbenetes az, hogy a többi rokonomnak hiába meséltem a sikertörténetet, hiába adtam a keveréket készen, eljárással a kezükbe, nem használták. De miért nem?

 

AZÉRT MERT A MA EMBERE FELTÉTLEN HÍVE A TABLETTÁS GYÓGYÍTÁSNAK!!!!!!!

 

Az orvosok és főleg a gyógyszerészek, gyártók berögzítették a tudatunkba, hogy csak akkor kell törödni magunkkal, ha baj van, és akkor elég egy tabletta kúra, nem is kell tudnunk arról mit veszünk be, hiszen elmúlik a bajunk. Az emberi szervezet ellenálló képessége még így is csodálatos, hiszen a kezelések ellenére mindíg sikerül helyreállítania a szervezet egyensúlyát, leküzdeni a mellékhatásokat. A függőségünk viszont iszonytató. Mára már a gyógyszeripar a legnagyobb biznisz, hegyekben talicskázzuk a pénzt a patikába.

A csapda pedig működik, majd amikor a tabletta nem segít, akkor fordulunk kétségbeesve a természetes megoldásokhoz. A béres csepp például lehetne egy ilyen eljárás, de itt meg az emberi lustaság állítja meg a folyamatot - miért szedjem a cseppet, nem vagyok beteg!

Szerintem ezt a mentális állapotot - tudniillik, hogy ne gyógyulni, hanem egészségesnek lenni akarjak - már szinte lehetetlen elérni a nyugati típusú világszemléletű emberek esetében. A régi kínai, vagy japán gyógyítás úgy működött, hogy az orvos akkor, és addig kapott fizetést, amíg a páciense egészséges volt. Ha lebetegedett nem járt a pénz mindaddíg, míg újra egészséges nem lett az illető. Na ezt felejtsük el, a mai paraszolvencia előíró, haldokló egészségügy mellett.

Csak egy dolgot tehetünk, mi magunk, kik hiszünk az egészségfenntartásban, mint elsődleges megoldásban, folyamatosan rákényszerítjük eljárásainkat a befolyásolható családtagjainkra. A lányom már bizonyosan híve az eljárásnak, és talán a fiúk is elfogadják, hiszen rajtuk lett bebizonyítva sikeressége.

 

DE MONDJÁTOK MEG, HOGYAN SEGÍTHETEK MINDAZOKNAK, AKIKNEK CSUPÁN A SZEMLÉLETVÁLTÁSRA VOLNA SZÜKSÉGÜK?

 

Tele vagyok negatív tapasztalatokkal minden tekintetben. A családunk elég nagy létszámú, mégsem sikerült meggyőzni őket az eljárás, a szemléletmód helyességéről. Szaladnak, és nincs 10 percük elkészíteni naponta egy teát az egészséges élethez! Hiába látja gyermekét lázasan, betegen. Inkább a tablettában hisz, meg abban, hogy 2 másodpercet elég a gyógyszerezésre fordítani, az majd segít!

 

Durva dolog ezt leírni, de: az aki nem hajlandó gondolkodni a dolgain, az lehet, nem  is érdemes kiszakítani abból az állapotból, ahová a környezetében működő tutimegmondók juttatták. Még egy haldokló rákbetegnek is hiába mondom azt, hogy évekkel korábban kellett volna vigyázzon magára. Még akkor sem fogadja el, hogy helytelen az életmódja, ha egyértelmű a diagnózis.

 

Persze akit érdekel a dolog készséggel megadom a leírást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolom58.blog.hu/api/trackback/id/tr452266284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizs (törölt) 2010.10.11. 08:42:26

Nekem is rég óta van a könyv, az "Istenek patikája", -mivel lány korom óta volt valami panaszom, és soha nem váltak be a gyógyszerek..., így a könyvből vettem ki egy gyógyteát, és az mindig segít, ha szükséges. (de már csak ritkán...)
Ebben a könyvben minden van, -természetes gyógynövényekből nagyon jól lehet kúrálni bajokat! Nem is gondolnánk, hogy az ősök csak evvel gyógyították magukat, valamikor. Akkor még nem voltak gyógyszerek, amik bizony károsak a májra, gyomorra, sejtekre, mindenre! A sűrűn szedett Algopiryn is!
Szoktalak olvasgatni! :)
süti beállítások módosítása